Over ons

Topproducent van paardenboxen, stallen en sierhekwerk
Smulders Stallenbouw: van Klein Duimpje tot Grote Vriendelijke Reus

Eigenaar Edjzeck Smulders begon zijn zakelijk avontuur in 1997. Zijn staalconstructiebedrijf met haar wortels in Beek en Donk (Nederland) verhuisde in 2003 naar Rakoniewice (Polen) en groeide uit tot een veelzijdig specialist op het gebied van paardenboxen, stallen, sierhekwerken en aanverwante artikelen. De producten weten momenteel hun weg in heel Europa te vinden.

Ambachtelijke arbeid in een uniek complex

smulders_bulidingPolen kent een imposante geschiedenis van ambachtelijke arbeid, traditioneel vakmanschap en hoogwaardige materialen. Smulders Stallenbouw combineert deze op een unieke, Pools-Nederlandse manier tot een betaalbaar, hoogkwalitatief product-op-maat.

Vertegenwoordiger Marco Brons, – al vijf jaar in dienst bij Smulders en hét vertrouwde gezicht bij uitstek – als geen ander in staat om de klant vanaf het prille begin te begeleiden bij de aanschaf van alle klantspecifieke producten en samenstellingen – verwoordt het aldus: “Edjzeck Smulders vertrok naar Polen en is daar een regelrechte ijzervreter geworden. Werkelijk niets verlaat de fabriek zonder zijn goedkeuring. De allereerste werknemers werken nog steeds in het bedrijf wat inmiddels uitgegroeid is tot een zestigtal mensen.

Vorige maand hebben we ons nieuwe productiecomplex in gebruik genomen. Het complex is 3 HA groot en telt in totaal twaalf grote gebouwen. Drie hallen van elk 1400m2 huisvesten de productiefaciliteiten. Het complex telt verder ook ruime opslag- en magazijnfaciliteiten; vrachtwagens kunnen binnenshuis gelost en geladen worden. Natuurlijk beschikken we ook over een kantoor complex en zijn er sanitaire voorzieningen zoals toiletten en een was- en douchegelegenheid met kleedruimtes.”

Arbeidsintensief product

“Stallenbouw mag dan een zeer arbeidsintensief product zijn, maar bij ons staan de wensen van de klant altijd voorop. Persoonlijke wensen worden zonder moeite vervaardigd en maatwerk wordt bij ons nooit tegen meerprijs gemaakt. Zo wordt bijvoorbeeld elk product na het galvaniseren zorgvuldig nagekeken en gepoetst. Zelfs de kleinste scherpe deeltjes worden verwijderd.

Het moge duidelijk zijn:

smulders_buliding2Topkwaliteit met een perfecte afwerking is bij ons normaal! We weten dat klanten blijven als je goed voor ze bent en dat ze dan positief over je spreken. Hetzelfde geldt voor je medewerkers: ben je goed voor ze, dan blijven ze en presteren ze beter, iets wat je altijd terugziet in het eindresultaat.”

Mooie projecten

Smulders Stallenbouw mag zich gelukkig prijzen met haar bekendheid in de paardensportwereld. Niet alleen zijn er legio bekende paardensporters die Smulders tot haar clientèle mag rekenen, maar ook werd er dit jaar in Kralingen een schitterend project gerealiseerd.

Smulders verzorgde de bouw van het nieuwe, multifunctionele tribunegebouw van het CHIO in de Rotterdamsche Manège met 38 stallen van het type; Professionele Serie, die allen beschikken over uitschuifbare zijwanden, om machinaal te kunnen mesten.

Transport

Na de productie wordt alles door ons eigen vervoer bij de klant thuisbezorgd. Omdat het transport van onze producten in eigen beheer plaatsvindt, betekent dat voor onze klanten dat we hen van optimale service kunnen voorzien waar het gaat om de controle van de producten en de tijd van levering. Montage Indien gewenst kan onze montageafdeling onder de leiding van Robert en zijn team zorgen voor een perfecte montage. Marco besluit: Al met al is het duidelijk: “we zijn best trots op het feit dat wij onze klanten een mooi, op maat gemaakt hoogwaardig product aan kunnen bieden.” www.smulders.pl.

Download